CrossingLines | bio
16035
page,page-id-16035,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
plasmares estirada

CROSSINGLINES · BIOGRAFIA

L’ensemble CrossingLines, format per alguns dels joves intèrprets més destacats de l’actualitat, s’ha establert com un dels principals exponents de música de nova creació encarregant, estrenant, promocionant i enregistrant obres de tota una nova generació de creadors de l’escena nacional i internacional.

 

Amb seu a Barcelona, CrossingLines col·labora regularment amb el cicle de noves músiques Sampler Sèries de L’Auditori així com amb els principals festivals nacionals i internacionals de música contemporània, en els quals ha presentat més de 40 estrenes absolutes del panorama experimental actual. Ha enregistrat pels segells Neu Records i Col legno.

La seva particular plantilla instrumental, el plantejament artístic i l’exhaustiva preparació dels seus programes converteixen l’ensemble en un referent per a una nova generació de creadors. Compromès també  amb la divulgació de la nova música, CrossingLines realitza inusuals propostes didàctiques al voltant dels seus programes, que apropen la seva proposta musical a tot tipus de públic.

 

CrossingLines ha rebut el suport de la Fundació Ernst von Siemens i del Instituto de la Juventud (INJUVE). Des del 2017 és l’ensemble català de noves músiques que compta amb el suport i reconeixement institucional més important per part de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Actualment, CrossingLines és grup resident de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona.